2014. január 11., szombat

A mazdaznan vízkúráról röviden


Előző bejegyzésemben szó volt az időszerűségről. Ez a legfőbb elvünk, a teremtett világgal, a természet rendjével való összhang. A mi átváltozásunk idejére átszámolva, a január 15-18. utáni időszakban kell, hogy a bennünk újjászülető magzat formálódni kezdjen. Kialakuljon a szív kezdeménye, elválik az érrendszer és az emésztőrendszer stb, majd pár hét múlva a szív dobogni kezd. Ezt mi már a Vízöntő ideje alatt éljük meg. Látszik azonban, hogy a vér és érrendszerrel van tennivalónk, könnyítve ezzel "szívünk terhét". Ehhez szükséges a vízkúra. 

Szükségünk lesz először is valamilyen igen jó víztisztító készülékre, ideális esetben vízdesztillálóra. Itt utána lehet nézni, igen borsos ára van, de ha van rá lehetőség, érdemes beszerezni. Magam víztisztítóval kezelt, forralt csapvizet használok. A lényeg, hogy ne ásványvizet és ne klórral és miegymással kezelt csapvizet használjunk. 

A kúra rendkívül egyszerű: felkeléstől lefekvésig kb. kétóránként igyunk meg 3-4 dl vizet. Kezdjük rögtön ébredés után és étkezések előtt igyuk meg lehetőleg, ha épp étkezésnek van ideje. Tegyünk ezt minden nap legalább 2 hónapon át. Mi addig folytatjuk, míg időszerűen másnak nem jön az ideje az évkörben. ILLETVE addig, amíg a szervezetünk nem reagál kellemetlenül! Mindenkinek saját magát kell vizsgálnia és saját magához mérten kell alakítania bárminemű kúrát! - Ennyit a fizikai síkról.

Ez azonban csak a gyakorlat fele. A másik fele abban áll, hogy a holt vizet (hiszen a desztillált víz az), melyet fogyasztunk élővé kell tegyük. Ehhez először is legalább pár percre tegyük ki napfényre. A víz az egyik legjobb "hírvivő".  Érdemes gyári feliratok nélküli üvegpalackban tárolni, s felírni rá egy címkére a magunknak szóló üzenetet, lehetőleg rovásírással. A palackot s benne a vizet nem lehet eszköznek tekinteni, hanem mint élő szentséget használni! Lehetőleg olyan helyen tároljuk, ahol nincsenek elektromos háztartási gépek, és ahol szeretet veszi körül. A vitákat és zajos családi perpatvarokat (már ha vannak), épp úgy üzenetté alakítja, mint a tiszta, gyermeki szeretetet.  

Meg kell áldjuk fogyasztás előtt, s meg kell köszönjük néki a segítséget! Mindvégig úgy kell tekintenünk a palackot a házban, mint egy élő szentséget, aki ott áll az asztalon, vagy polcon, s onnan figyeli emelkedésünket. Az énekek és az imák rezgését is fölveszi és ez sokszorozza tisztító képességét. A lényeg, hogy szívetekből szeressétek azért, amiért segít nekünk. 

Ennyi tehát a feladat. Mint látjátok erre nem kell "időt áldozni", ezt így nem lehet mérni, ez csak más minőséggel mérhető. Ha emellett pár naponta gyakoroljátok reggelente az esszénus azonosulást, akkor munkálkodásunk bizton nem lesz hiábavaló. Kívánom, hogy így legyen!









  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése